Op zaterdag 12 mei spelen de Maluku All Stars, de selectie van oud-profs van Molukse afkomst, een voorwedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten van de Suriprofs Legends. De veteranen komen vanaf 13.00 uur tegen elkaar uit. De hoofdwedstrijd tussen de Suriprofs en Fortuna Sittard gaat om 15.00 uur van start.

Nog niet bekend is welke coryfeeën in Rotterdam op het veld verschijnen maar in voorgaande wedstrijden deden vedetten als Giovanni van Bronkhorst, Simon Tahamata, Ton Pattinama, Bart Latuheru, Ignacio Tuhuteru en Danny Landzaat mee bij de Maluku All Stars.

Regillio Vrede, assistent-coach van RKC Waalwijk, zit op de bank bij de Suriprofs Legends. Meestal heeft Vrede de beschikking over een ruime selectie onder wie Maarten Atmodikoro, Romeo Wouden, Glenn Helder, Regillio Simons, Purrel Fränkel en Iwan Redan. In het ideale geval kan hij ook oud-internationals Edgar Davids en Regi Blinker opstellen. Clarence Seedorf zal er in elk geval niet bij zijn omdat zijn club Deportivo La Coruna nog uitkomt in de Spaanse competitie.

Het Molukse team speelt net als de Suriprofs Legends met enige regelmaat overal in het land benefietwedstrijden. Beide teams kwamen drie jaar geleden ook al tegen elkaar uit op Woudestein.

De Wedstrijd van de Toekomst tussen de Suriprofs en Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 12 mei in Rotterdam in het stadion van Excelsior. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jupilerleague.nl/suriprofs. Alleen op de wedstrijddag zelf worden, voor zover nog beschikbaar, toegangskaarten aan de kassa verkocht. Reguliere tickets kosten 10 euro, business seats komen op 47,50 euro.

Laad meer gerelateerde berichten