Home Suri Legends inzetbaar voor vriendschappelijke wedstrijden

Suri Legends inzetbaar voor vriendschappelijke wedstrijden

De Legends, de oud-spelers van de Suriprofs, spelen geregeld vriendschappelijke wedstrijden en zijn te boeken als tegenstander. Dit kan tijdens toernooien of andere evenementen maar ook voor een op zichzelf staande oefen- of demonstratiewedstrijd. In overleg wordt hiervoor een passend tarief afgesproken met de voetbalvereniging of de organisatie van het evenement.

In de selectie van de Legends zitten grote namen als Regillio Vrede, Iwan Redan, Purrel Fränkel, Maarten Atmodikoro, Romano Denneboom en vele andere oud-voetballers van Surinaamse afkomst. Sommige van hen zijn bovendien oud-international zoals Orlando Engelaar, Glenn Helder en Orlando Trustfull. De meeste van deze voormalige Suriprofs hebben jarenlang in de Nederlandse eredivisie gespeeld en daarnaast ervaring opgedaan in de hoogste buitenlandse competities.

De vriendschappelijke wedstrijden duren 2 x 30 minuten. De oud-profs staan met hun techniek, inzicht en vooral ook spelplezier garant voor één groot voetbalfeest.
Natuurlijk is er na afloop van de wedstrijd alle gelegenheid om met de favoriete spelers op de foto te gaan.

Een voetbalclub die de Suriprofs Legends als tegenstander boekt, kan ook een clinic voor de jeugd door een paar van de oud-profs organiseren. Veel van de Legends zijn inmiddels gediplomeerde trainers die een groot deel van de week op het trainingsveld staan en/of als coach op de bank zitten.

Het is ook mogelijk om na de wedstrijd feest te vieren met de Legends. Dan zorgt Glenn Helder op percussie voor een extra dimensie op de dansvloer.

Wie het aandurft om het op te nemen tegen de Surinaamse voetballegendes kan contact opnemen met de stichting Suriprofs via info@suriprofs.nl