In het derde weekend van het Kwaku Festival dat ook deze zomer weer in Amsterdam Zuid-Oost wordt georganiseerd, spelen de Suriprofs Legends een demonstratiewedstrijd tegen de Golden Boys. Dit heeft Vincent Soekra van het Kwaku Festival deze week bevestigd.

De wedstrijd vindt plaats op zondag 30 juli tijdens de derde editie van het Kwaku Straatvoetbaltoernooi. Dit evenement, dat jaarlijks tal van voetballiefhebbers naar het Martin Luther King Park in Zuid-Oost trekt, staat onder auspiciën van de Straatvoetbalbond Nederland (SVBN). De voetballers komen tegen elkaar uit in teams van vijf spelers. Er mag voortdurend gewisseld worden met nog vijf spelers op de bank. Door de boarding aan alle kanten van het veld ontstaan zonder uitzondering spectaculaire wedstrijden waarin veel goals zijn te zien.

De demonstratiepartij wordt gespeeld tussen 18.00 en 19.00 uur, vlak vóór de finales van het toernooi. Welke spelers op 30 juli het shirt van de Suriprofs zullen aantrekken is nog niet bekend. Namens het bestuur van de Suriprofs houden oud-profs Regi Blinker en André Wasiman zich de komende weken bezig met de selectie van de Legends.

Laad meer gerelateerde berichten