Home Over ons Dayene Hardjo-Buyne

Dayene Hardjo-Buyne

Functie: Secretaris

 

Dayene Hardjo-Buyne maakt sinds 2016 deel uit van het bestuur van de Stichting Suriprofs. Ze kan bogen op jarenlange ervaring op het gebied van management en personeelsbeleid. Sinds 2012 is ze werkzaam bij Waterschap Hollandse Delta in de regio Rotterdam. Daarvoor werkte ze bij Centrum Nieuw Werk en de Erasmus Universiteit.

Vanuit haar grote affiniteit met Suriname en de Surinaamse gemeenschap zet Hardjo-Buyne haar kennis, kunde en vaardigheden graag in voor de Suriprofs. Binnen een bestuur met een hoge Surinaamse inbreng vormt ze de perfecte aanjager en ziet ze binnen de kortste keren kans heldere structuren aan te brengen. ‘Waar ik goed in ben? Tss, moeilijk om van jezelf te zeggen…. Ik probeer er altijd alles aan te doen om de boel soepel te laten verlopen en alle neuzen binnen een organisatie dezelfde kant op te krijgen en te houden.’

Voor de buitenwereld vormt Hardjo-Buyne het eerste aanspreekpunt voor de stichting. Haar portefeuille omvat de organisatie en coördinatie van de verschillende evenementen van de stichting. Daarnaast draagt ze de verantwoordelijkheid voor het vrijwilligersbeleid. Met inbegrip van het aansturen, begeleiden en waar nodig ook helpen van de vrijwilligers.

In haar rol als secretaris vormt zij samen met voorzitter Henk Fraser  en penningmeester Adeny van Engel  het Dagelijks Bestuur van de stichting.