Jullie zijn ongetwijfeld op de hoogte van de natuurramp die zich vorige week op St. Maarten heeft voltrokken. De komende tijd wordt duidelijk hoeveel schade de orkaan Irma op het eiland heeft aangericht. Maar nu al staat vast dat talloze mensen dakloos zijn geworden, de infrastructuur grotendeels is verwoest en dat de voedsel- en watervoorraden bij lange niet toereikend zijn.

De Nederlandse regering heeft per direct hulpacties in gang gezet en Koning Willem-Alexander is vandaag ter plaatse om persoonlijk steun te betuigen. Maar is nog veel meer hulp en ondersteuning nodig, zowel op korte als op langere termijn.
Daarom verzoek ik jullie om in dit bijzondere geval al jullie fans, supporters en volgers via jullie eigen social media kanalen op te roepen om de bewoners van St. Maarten te steunen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie hierin een belangrijke voorbeeldfunctie vervullen en dat een oproep tot solidariteit onmiddellijk effect heeft. Zelf doneren is ook prima in combinatie met een simpele oproep via Twitter, Instagram en/of Facebook.

Bijvoorbeeld:
Help de mensen op St. Maarten. Kijk op nederlandhelptsintmaarten.nl en stort op giro 5125 of giro 555

Ik ben jullie bij voorbaat zeer dankbaar voor de medewerking.

Met hartelijke groet,

Jörgen Raymann
Voorzitter Stichting Suriprofs

Doneer direct!

 

Laad meer gerelateerde berichten