De online kaartverkoop voor de Wedstrijd van de Toekomst op 12 mei van de Suriprofs tegen de promovendus van de Jupiler League gaat op dinsdag 17 april van start. De demonstratiepartij tegen Fortuna Sittard of NEC vindt plaats in het stadion van Excelsior in Rotterdam. De kaartverkoop verloopt digitaal. Op de site van de Suriprofs en via de kanalen van organisator Jupiler League worden links geplaatst voor het bestellen van tickets voor 12 mei. In overleg met de eredivisieclub is besloten om alleen op de wedstrijddag zelf kaarten aan het loket te verkopen.

De wedstrijd wordt door de KNVB gezien als experiment met gewijzigde spelregels en de inzet van technologie. Tegelijkertijd vormt het voor zowel de voetbalbond als de organisatie van de Jupiler League een geschikte aanleiding om de traditie van de jaarlijkse wedstrijd van de Suriprofs tegen de eerstedivisieclub die rechtstreeks promoveert in ere te herstellen.

Direct na de bekendmaking van de Wedstrijd van de Toekomst was er grote belangstelling voor wedstrijdkaarten. Het vernieuwde Stadion Woudestein (officieel het Van Donge & De Roo stadion) in het Rotterdamse Kralingen heeft een capaciteit van 4400 toeschouwers.

Laad meer gerelateerde berichten