Op 12 mei verzorgt Ronnie Flex een optreden bij de Wedstrijd van de Toekomst in Rotterdam. De 26-jarige zanger/rapper/producer treedt op in de rust van het treffen tussen de Suriprofs en promovendus Fortuna Sittard.

Suriprofs-voorzitter Jörgen Raymann heeft dit bekend gemaakt in RTL Late Night. Ronnie Flex (de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert) brak in 2015 samen met Lil’ Kleine door met de monsterhit Drank & Drugs en won dat jaar met het collectief New Wave de Nationale Popprijs. Hij groeide op bij zijn Surinaamse moeder in Capelle aan de IJssel.

Als het aan de Suriprofs ligt, verloopt de Wedstrijd van de Toekomst op 12 mei sowieso in Surinaamse sferen. In de traditie van eerdere benefietwedstrijden in het Olympisch Stadion in Amsterdam zal een deel van het terrein rond stadion Woudestein gelijkenissen vertonen met het Suriplein. Dat betekent dat er volop bara’s, bami, bloedworst, tjawmin en andere lekkernijen te krijgen zijn naast Surinaams soft en bier.

De Wedstrijd van de Toekomst wordt gespeeld op zaterdag 12 mei in Rotterdam in het stadion van Excelsior. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jupilerleague.nl/suriprofs. Alleen op de wedstrijddag zelf worden, voor zover nog beschikbaar, toegangskaarten aan de kassa verkocht. Reguliere tickets kosten 10 euro, business seats komen op 47,50 euro.

Foto: instagram @ronnieflex010

Laad meer gerelateerde berichten