Teammanager André Wasiman heeft deze week de voorselectie van de Suriprofs Legends voor de wedstrijd tegen Oud-Feyenoord op woensdag 22 maart bekendgemaakt. Regillio Vrede die in De Kuip als coach aantreedt maakt binnenkort de definitieve namen bekend.

Onder meer Edgar Davids, Michael Reiziger (tegenwoordig assistent-coach van Alex Pastoor bij Sparta), Orlando Engelaar, Glenn Helder en Serginho Greene maken in elk geval hun opwachting in het shirt van de Suriprofs. Andere oud-Suriprofs op wie Vrede een beroep kan doen op 22 maart zijn onder meer Iwan Redan, Maarten Atmodikoro, Roël Liefden, Romeo Wouden, Purrel Fränkel, Cedric Seedorf, Stefano Seedorf, Mirano Carrilho, Pascal Heije en Mitchell Piqué. Oud-Feyenoord en Suriprof Regi Blinker komt vanwege een knieblessure niet in actie.

Voor Oud-Feyenoord verschijnen in elk geval Pierre van Hooijdonk, Patrick Paauwe en Christian Gyan binnen de lijnen. De Suriprofs Legends spelen tegen de Feyenoord-veteranen in de voorwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht, de jaarlijkse benefietwedstrijd van de Rotterdamse koploper in de eredivisie. Tussen beide wedstrijden verzorgt de Hermes House Band een optreden en in de rust van de hoofdwedstrijd komt Lee Towers het publiek vermaken.

De opbrengst uit de kaartverkoop is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Met het geld kan onderzoek naar en voorlichting over de sikkelcelziekte worden gefinancierd.

Tickets
Laad meer gerelateerde berichten