Home Over ons Yodi Boon

Yodi Boon

Functie: Marketing en Communicatie adviseur

 

Yodi Boon is senior adviseur en houdt zich voornamelijk bezig met marketing en communicatie. Opererend vanuit het bedrijf Iris One staat Boon grote en kleine ondernemingen bij in de zich razendsnel ontwikkelende wereld van de telecommunicatie. Daarbij biedt hij antwoorden en oplossingen op de vraag hoe bedrijven en organisaties nieuwe technologie√ęn op het gebied van ICT en telefonie het beste kunnen inzetten.

Als het even kan, probeert Boon zijn vakkennis en ervaring ook buiten zijn werk als consultant aan te wenden. Met name waar het gaat om de invloed van social media op opgroeiende kinderen: ‚ÄėSocial media zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van jongeren. De snelle, altijd en overal beschikbare en toegankelijke media bieden tal van voordelen maar er zitten ook minder leuke kanten aan. Ik draag er graag aan bij om kinderen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs te behoeden voor de gevaren van social media.‚Äô

Ook als bestuurslid van de Suriprofs wil hij met zijn expertise een bijdrage leveren aan kwetsbare groepen in de samenleving.

Boon beschouwt zichzelf als een Surinaamse boeroe. Tussen 2001 en 2007 werkte en woonde hij als freelance sales en accountmanager in Suriname voor verschillende opdrachtgevers. Daarna vestigde hij zich weer in Nederland. Met enige regelmaat bezoekt hij het land waar zijn roots liggen.