Er is veel werk te verrichten en vandaar het vriendelijk en ook dringend verzoek om binnen jouw netwerk onze boodschap uit te dragen. Wij zien je als een belangrijke ambassadeur van Suriprofs en hopen dat je die rol met verve wilt vervullen. Via een van de onderstaande buttons vind je een samenvatting van de presentatie van Dewanand Mahadew. Wij vragen je om met deze kennis actief toe te werken naar de volgende stappen. Laten we niet stil staan bij het verleden maar  ons richten op de toekomst waarin diversiteit en inclusiviteit vanzelfsprekend zijn. Ook zijn zaken als zelfkritiek, zelfreflectie en het opereren vanuit onze sterktes belangrijke voorwaarden om als gemeenschap succesvol door te breken. Niet alleen in de voetballerij, maar ook bij andere sporten en in de maatschappij. De 1e reacties  met concrete aanbiedingen om hulp te bieden zijn al binnen.

Binnenkort zullen wij je informeren over de “Wedstrijd van de Toekomst” in 2019. We hopen dat je dan (met de anderen) een actieve rol zult spelen om aandacht te geven aan dit evenement. Wij hebben jouw support echt hard nodig!

Via een van onderstaande buttons vind je ook een aantal sfeerfoto’s ter herinnering aan ons seminar en de informele netwerkbijeenkomst. Deel deze zo veel mogelijk via jouw social media want samen zijn wij sterk. Het gaat nu echt om brede communicatie en vervolgstappen.
Ook is het mogelijk om alvast aan te melden voor het executive programma Management van Sport organisaties in samenwerking met International Sport Management Academy.

Mocht je ons willen steunen voor de komende projecten, aarzel dan niet en maak een bijdrage over via onderstaande doneer-button. Wij kunnen de steun goed gebruiken om onze gezamenlijke projecten m.b.t. diversiteit uit te rollen en de doelen te bereiken.

Donateurs worden op transparante wijze geĂŻnformeerd over de vorderingen en krijgen toegang tot onze activiteiten.

Presentatie Foto’s Doneer

 

Met hartelijke groet,
Guillaume Ellis, penningmeester Suriprofs 2.0

 

 

 

 

 

Laad meer gerelateerde berichten